Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils.
Wij hebben diverse pakketten voor u samengesteld.
Maar u heeft altijd de mogelijkheid naar uw eigen idee, smaak of budget in overleg een pakket samen te stellen. Kortom, alles is bespreekbaar!
Bel ons gerust: (0164) 24 24 64
Service
Vaak zit u met zomerse temperaturen met weinig koelruimte. Daarom verpakken wij uw producten in kleine bakjes zodat u het goed in uw koeling kunt plaatsen. Wilt u uw bestelling toch graag op schaal, dan doen wij dit graag voor u als u dit aangeeft.
Nederland krijgt steeds meer een BBQ-cultuur! Voorheen was dit alleen nog in de Zomer maar we zien steeds meer dat de ook vlees via de BBQ zijn plek krijgt tijdens de gewone maaltijd en dat het hele jaar door!
Welke regels gelden er voor gezond BBQ-en?
Stap 1:
Nooit dezelfde materialen gebruiken, zoals de tang, die het rauwe vlees en het vlees op de BBQ aanraken. Dit geeft kans op voedselinfectie.
Stap 2:
Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
Stap 3:
Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
Stap 4:
Een donkere rand op het vlees wil niet zeggen dat het aangebrand is, vaak is dit de marinade die zogenaamd gaat karameliseren.
Stap 5:
Temperatuurcontrole! Verplaats het vlees zodat het niet continue op de hoogste vuurbron ligt
Vlees is Feest als je weet hoe je het moet bereiden.
os van deze tips ga gewoon eens googlen. Bekijk de vele video’s en je zult zien dat het eenvoudiger is dan het lijkt.
Eet smakelijk