Kalfsvlees van Weivlees

Lekker kalfsvlees, fijn van draad, botermals, niet vet en vol van smaak. Dat is Weivlees. Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt? Omdat we onze dikbilkalveren plezierig laten grazen op de prachtige weiden in Cromvoirt. In de winter verblijven ze in diervriendelijke, ruime stallen op stro.

Ons vlees smaakt ook zo bijzonder omdat de kalveren uitgebalanceerde voeding krijgen op natuurlijke basis. Het grootste deel van het milieuvriendelijke voer telen de boeren zelf op onze eigen boerderij. Wij selecteren het beste kalf al in de wei en voegen aan het vlees nog een portie vakmanschap toe. Daardoor proeft u topkwaliteit vlees met een ongekende smaak!

Melk en kalfsvlees

Nederland is een grote producent van kalfsvlees. En dat heeft te maken met het feit dat we een echt zuivelland zijn. Om melk te blijven geven, moeten koeien regelmatig kalveren. Veel kalveren gaan vervolgens naar een kalvermesterij.

Onze kalveren blijven ca. 5 maanden bij de koeien zogen en daarna krijgen ze krachtvoer speciaal voor vleeskalveren. De eerste weken is het belangrijk dat de kalveren voldoende biest meekrijgen. Dit is de eerste melk van een koe die net gekalfd heeft en onmisbaar voor hun weerstand. De kalveren lopen in de zomer buiten en in de winter staan ze in ruime hokken op stro.

Door de natuurlijke en diervriendelijke opfok is het kalfsvlees heerlijk van smaak en botermals. De natuurlijke groei geeft het kalfsvlees een mooie rose kleur.

P. Krijnen, keurslager

Markiezaatsweg 11
4615PA Bergen op Zoom
0164242464
0164260457

Openingstijden

maandag 08:00 - 19:00
dinsdag 08:00 - 19:00
woensdag 08:00 - 19:00
donderdag 08:00 - 19:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 18:00
zondag 10:00 - 17:00