Ik, Peter Krijnen groeide als boerenzoon op bij de boerderij van mijn ouders in het plaatsje Steenbergen. Ik leerde zo vanzelf de verschillende soorten vee kennen en op mijn 14e wist ik het zeker ik word: Slager! Na mijn opleiding, slagersvakschool, en gewerkt bij meerdere ambachtelijke slagers was ik klaar voor de grote stap: Zelfstandig ondernemer.
In 1997 de start als slager in het toen nieuwe winkelcentrum 'Het Kompas', Deze ligt in de wijk de Bergseplaat te Bergen op Zoom. In 1999 mocht ik mij aansluiten bij de Vereniging van Keurslagers, want dat gaat niet vanzelf. Nu mag ik me dé Keurslager van Bergen op Zoom noemen.
In 2005 is de ruimte van de toemalige videotheek overgenomen en tot een werkruimte omgebouwd. Hierdoor kan er nog beter gewerkt worden om het beste vlees en vleeswaren voor u te bereiden. In april/mei 2012 is onze Keurslager in 2,5 week helemaal verbouwd en zijn wij op 9 mei opgegaan met een compleet nieuwe winkel. Nu hebben wij nog meer ruimte om u al onze heerlijke ambachtelijke producten te laten zien. Bijvoorbeeld al onze zelfgemaakte schepsalades!
31 mei 2017: De Zeeland!
Een nieuwe start met nieuwe kansen. Ik heb niet lang moeten nadenken over de keuze, deelnemen in de versmarkt van de Zeeland. De winkel en het concept is herkenbaar ofwel we zijn er klaar voor.
Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predicaat 'Met Goud Bekroond'. Deze producten moeten voldoen aan strenge eisen voor hygiëne en smaak en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters. Hieronder vindt u de producten van uw eigen keurslager die deze eervolle vermelding hebben verkregen.