Ik, Peter Krijnen groeide als boerenzoon op bij de boerderij van mijn ouders in het plaatsje Steenbergen. Ik leerde zo vanzelf de verschillende soorten vee kennen en op mijn 14e wist ik het zeker ik word: Slager! Na mijn opleiding aan de slagersvakschool en werkervaring bij meerdere ambachtelijke slagers, was ik klaar voor de grote stap: het zelfstandig ondernemerschap.
In 1997 startte ik als slager op de Bergse Plaat in het toenmalige nieuwe winkelcentrum ‘Het Kompas’. Na diverse keuringen mocht ik mij in 1999 aansluiten bij de Vereniging van Keurslagers. Nu zijn we uitgegroeid naar dé Keurslager van Bergen op Zoom.
In 2005 is de ruimte van de toemalige videotheek overgenomen en tot een werkruimte omgebouwd. Hierdoor konden wij nóg beter werken aan het bereiden van het beste vlees en de lekkerste vleeswaren voor u. In april/mei 2012 is onze winkel in slechts 2,5 week volledig verbouwd. Op 9 mei openden wij de deuren van een compleet vernieuwde winkel. We hadden nog meer ruimte om al onze heerlijke, ambachtelijke producten, zoals onze zelfgemaakte schepsalades te laten zien.
31 mei 2017: De Zeeland!
Een nieuw begin, met nieuwe kansen. Ik heb niet lang hoeven nadenken over mijn keuze: deelnemen aan Versmarkt Zeeland. Trots op wat we hebben opgebouwd, enthousiast over wat nog komt.
Jaarlijks worden er nieuwe specials van uw Keurslager onderscheiden met het predicaat 'Met Goud Bekroond'. Deze producten moeten voldoen aan strenge eisen voor hygiëne en smaak en worden getest door een groep van onafhankelijke keurmeesters. Hieronder vindt u de producten van uw eigen keurslager die deze eervolle vermelding hebben verkregen.
